TaylorMade 2018 Project (a) hvide golfbolde - dusin

DKK255,21

Beskrivelse

Det nye Project (a) har et tre-lags design, der indeholder en ny dual-distance kerne og et nyt 322LDP sømløst hulmønster, som kombineres for at øge driveren og lang jernafstand samtidig med, at man opretholder fremragende greenside-kontrol og -følelse. Den bruger nu det samme 322 dimple mønster som den hotteste Tour bold i TP5 & TP5x, der resulterer i overlegen afstand gennem et mere aerodynamisk dimple mønster.

Mindre træk = mere hastighed = mere afstand. Designet består af en større, blødere indre kerne, som ikke giver uønsket spin og giver en god fornemmelse. Den stivere ydre kerne giver mulighed for øget rebound og hastighed. Ud over at reducere føreren og lang jernspind hjælper den stivere ydre kerne også med at klemme det bløde støbede urethan-lag mellem køllefladen og skaber mere grønt spin. 100% af verdensomspændende ture bruger en golfbold med et Urethane-dækning, mens 0% bruger suryln.

Hvis hver Tour-spiller og Tour-boldproducent i verden fortæller dig, at urethane er det bedste materiale, hvorfor skulle du da ikke købe det eneste produkt uden for Tour-ballkategorien ved hjælp af denne teknologi, der nu er længere end nogensinde før?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TaylorMade 2018 Project (a) hvide golfbolde – dusin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *