TaylorMade 2018 Project (s) orange golfbolde - dusin

DKK161,69

Beskrivelse

TaylorMade Project (s) giver utroligt blødt præg, mens Taylor Mades fortsætter med at fokusere på lavt spin og betydelig afstand. Golfspilleren er ikke længere nødt til at vælge mellem den ene eller den anden med en enkelt bold.

Dual-distance core reducerer den samlede kompression af bolden for blød fornemmelse samtidig med at rebound og hastighed opretholdes. Dual-Distance Core er et to-lagssystem, der har en stor, indre kompressionskerne, der reducerer uønsket drejning af føreren og skaber god fornemmelse. Den ydre kerne består af en blødere elastisk polymer, der også forbedrer følelsen og opretholder høje kuglehastigheder.

På grund af den høje COR i dobbeltafstandskernen kunne ingeniørerne bruge et blødt ionomerdæksel, der forbedrer følelsen og kontrollen omkring green. Her bruger Taylor Mades høvelift 342LDP dimple-mønster, som i kombination med den lavere backspin-konstruktion reducerer træk gennem golfboldens flyvning for mere afstand.

Resultatet er en golfbold, der leverer på både afstand og fornemmelse. Det nye flerlagsdesign indbefatter en blødere, men alligevel robust dobbeltafstandskerne, der maksimerer afstanden og giver os mulighed for at bruge et blødere ionomerdæksel til blød fornemmelse og god kontrol. Vi eliminerer behovet for, at en golfspiller vælger mellem afstand og fornemmelse i denne kategori.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TaylorMade 2018 Project (s) orange golfbolde – dusin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *