TaylorMade 2019 TP5 golfbolde - dusin

DKK340,40

Beskrivelse

Spækket med nye teknologier i 2019, blev TP5 / TP5x lige endnu hurtigere med en større rebound-effekt og optimerede spin-rater. Der er ingen bold hurtigere, ingen bold længere og ingen bold bedre end den mest komplette Tour-bold.

Sammenlignet med TP5x tilbyder TP5 lavere komprimering, lavere lancering og mere kilespind for at hjælpe med at forbedre dit korte spil på samme tid, TP5 giver en mere brugbar golfbold med en blødere fornemmelse.

Nøglen til at opnå forbedret hastighed uden negativ indflydelse på spin-ydeevne kommer fra Taylor Mades proprietære 5-lags kuglekonstruktion. Inkluderet en Tri-Fast Core, der leverer maksimal bæreevne og lav træk og et Dual-Spin Cover, der har et ultra-blødt, meget holdbart støbt urethan-dæksel, TP5 / TP5x tilbyder komplet tee-til-green ydelse uden at ofre.

Det nye Speed-Layer System består af fire stadig mere stive lag for at producere mere kuglehastighed. Resultatet er mere afstand fra tee, mere kontrol i vinden og mere spin omkring greenerne.

2019 TP5 / TP5x har et nyt materiale kaldet HFMdelivering for højere kuglehastighed gennem en større rebound-effekt. HFM fungerer som en fjeder, der bygger energi og rebounds hurtigt, hvilket genererer mere kuglehastighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TaylorMade 2019 TP5 golfbolde – dusin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *