Titleist 2019 Pro V1X gule golfbolde - dusin

DKK357,33

Beskrivelse

Hurtigere fra kerne til yderlag er de nye Titleist Pro V1 og Pro V1x golfbolde designet til at forlade klubbens overflade med mere boldhastighed og sænke langspidsspin i mere afstand, mens de giver den bedste korte spilkontrol for at hjælpe golfspillere med at skyde lavere score.

Mere boldhastighed og mindre spin i det lange spil med den bedste Drop-and-Stop-kortspilkontrol. 17% tyndere overflade gør designet mere effektivt. Det proprietære støbt termohærdte urethan-elastomerdækningssystem giver den bedste scorekontrol. Det er fantastisk til at generere højt spin på tilgangsskud og korte spilskud. Ved at reducere dækningstykkelsen har vi tilføjet hastighed, mens vi bevarer rotationen og kontrollen.

Foringslaget er det hastighedsforbedrende, spinoptimerende lag, der hjælper Power Pro V1 og Pro V1x til enestående afstand i det lange spil. Den nye 2019 Pro V1 og Pro V1x har større foringslag, der tilføjer mere hurtigt materiale til deres respektive design.

Mindre spin. Samme følelse. Kombinationen af ​​de mest avancerede formulerings- og behandlingsfunktioner leverer effektive motorer til Pro V1 og Pro V1x. De nye kerner har mere hastighed og mindre omdrejning, mens de opretholder deres følelsesegenskaber og komprimering.

For golfspillere, der ønsker at skyde deres bedste score, giver Titleist Pro Pro V1x® golfbold total ydelse fra tee til grønt med høj bane og blød fornemmelse. Ekstraordinær afstand med konsekvent flyvning – Lavt langspilsspin – Høj bane-Drop -og stop kort spilkontrol – Blød fornemmelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Titleist 2019 Pro V1X gule golfbolde – dusin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *