Golfhandsker

Golfhandsker er en del af det essentielle udstyr for at komme godt i gang på golfbanen.

Man bruger typisk én golfhandske. Den er til for at lette slid på den dominerende hånd i golfsvinget. På den måde undgår man hård hud, vabler og irritationer gennem runden.

Der er også golfspillere, der spiller helt uden handsker eller endda enkelte, der spiller med handsker på begge hænder. Men den typiske golfspiller har en golfhandske på sin dominerende hånd i svinget. Det er altså på venstre hånd for en højrehåndsspiller – og på højre hånd for en venstrehåndsspiller.

Foruden almindelige golfhandsker – hvor man typisk køber en enkelt – er der også regnhandsker og vinterhandsker. I de tilfælde købes der to af gangen. Regnhandskerne er med til at sikre et godt greb trods vand, og det kræver to handsker frem for én. Vinterhandskerne har til formål at holde på varmen på vindblæste runder eller uden for sæsonen.

golfhandsker

En god golfhandske handler om materialer

Golfhandsker varierer en del i kvalitet, og der er masser at vælge mellem på hylderne. Det er typisk læderets kvalitet – og hvorvidt det er syntetisk. Handsker er normalt lavet af en blanding mellem læder og andet materiale, og her er det nemmest at mærke sig frem på selve handsken for at fornemme kvaliteten.

En god golfhandske skal selvsagt være med til at holde dit grip stabilt i svinget og sikre, at jernet ikke glider mellem hænderne. når man virkelig slår til. Derfor er det altså materialets kvalitet, som er det afgørende at se på.

Find billige golfhandsker på tilbud

Leder man efter billige golfhandsker, så er det oplagt at kigge på de modeller, der er fra tidligere sæsoner. Der er ikke meget forandring i handsker fra år til år, og derfor er det oplagt at kigge på de modeller fra de forrige år, som proshoppen typisk gerne vil af med, da der er nye på lager.

Det giver en god chance for at finde en billig og god golfhandske på tilbud.

Er man på udkig efter et godt tilbud, skal du kigge på hylderne eller webshops i sæsonens spæde start. Gamle modeller er væk inden sommeren, og dermed kan man med fordel købe flere handsker ad gangen, når man allerede er i gang.

Et alternativ er at købe handsker på udenlandske sider. I England og i Tyskland er priserne markant lavere på de samme modeller, som findes i danske butikker.

En ihærdig golfspiller kommer til at slide flere handsker op på en sæson. Derfor bør man finde sin foretrukne model og størrelse, hvorefter det er en god idé at købe stort ind af dem.

Slår man hårdt til bolden, slides handsken hurtigere op. Det kan altså variere en del, hvor ofte man er nødt til at skifte sin golfhandske ud gennem året. Nogle skal skifte oftere end andre.

Golf handler nemlig om at skabe den samme situation gang på gang med så få ændringer som muligt. I den forbindelse er golfhandsken også vigtig til at give den samme følelse, som man normalt har, når man står over bolden.