Din guide til bedste Golftøj herre 2024

Viser 1–20 af 94 resultater

Golftøj til herre kræver en lang række påklædninger til en sæson fyld med alt fra sol, vind, regn til slud og sne. Garderoben har brug for et par sæt med de rette poloer og shorts, mens et godt sæt regntøj er altafgørende til de yderlige måneder af sæsonen.

Især i Danmark kommer dit regntøj til at blive en vigtig del af dit golftøj. Et solidt sæt tøj i Gore-Tex er en fantastisk investering og kan vare adskillige sæsoner, hvis det behandles godt.

Det rette golftøj til mænd

golftøj herre

Sætter du din garderobe af golftøj til mænd sammen for allerførste gang, kræver det en del omtanke og mange scenarier at overveje. De fleste opbygger deres garderobe gennem årene. Men som ny golfspiller kan du være nødt til at købe stort ind til din første sæson.

Foruden det oplagte som polo, bukser og shorts er der andre vigtige dele. Et godt golfbælte kan følge dig i mange sæsoner. Det omskiftelige vejr herhjemme betyder også, at kasketter og en hue kan blive meget værd for dig.

Derudover skal du tænke i windbreakers, pullovers og luffer.

Golftøj til herre på tilbud

Leder du efter billigt golftøj til mænd på tilbud, så kig efter tidligere års modeller. Sent på sæsonen er der ofte tilbud på det tøj, som producenterne har sendt på markedet forud for det indeværende år. Gennem den kommende sæson vil der typisk også være gode tilbud på det tøj.

Selvom priserne er lave, betyder det ikke, at kvaliteten er dårlig. Kig efter tøj fra erkendte producenter som Nike, FootJoy, Adidas, Under Armour og Backtee. Så er du sikker på, at det er slidstærkt og komfortabelt, selvom det ikke er de nyeste kollektioner.