Din guide til bedste Golftøj dame 2024

Golftøj til damer kræver en lang række tøj for at forberede garderoben til en hel golfsæson. Poloer, nederdele og bukser er nogle af de oplagte dele. Men det er også vigtigt at fokusere på tøj til skidt vejr, når man som dansk spiller skal sammensætte sin hylde til golftøj.

Slidstærkt og behageligt tøj til vind og regn er noget af det vigtigste, som du kan erhverve dig som entusiastisk golfspiller på de danske baner. Det nytter i det tilfælde ikke at købe billigt tøj, da tøjets kvalitet er med til at forbedre både score og oplevelse på de runder, hvor du er nødt til at iklæde dig efter vejret.

Gå derfor efter godt stof og anerkendte materialer i stedet for almindelige windbreakers eller regnjakker. Til golf er for eksempel Gore-Tex mange spilleres foretrukne materiale til at holde sig tør gennem 18 hullers i regnvejr.

golftøj dame

Golftøj til damer på udsalg

Den oplagte måde at finde golftøj til damer på udsalg er ved at kigge efter de tidligere kollektioner, som de danske proshops har på hylderne. Det er typisk de tidligere sæsoners modeller og kollektioner, som de helst vil af med, da der konstant kommer nyt tøj på hylderne.

På den måde kan du finde billigt tøj, som fortsat er af god kvalitet, hvis det er fra anerkendte mærker som FootJoy, Under Armour, Backtee, Nike eller Adidas. Er det et kendt mærke, som du kender fra golf på fjernsynet, er du næsten altid sikker på, at kvaliteten er høj.

Det er den også, selvom det ikke er det sidste skrig, som lige er sendt ud på hylderne inden for de seneste måneder. Det er stadig tøj af god kvalitet, selvom der er kommet nyt på gaden sidenhen.