Din guide til bedste Golfparaply 2024

billigst

Noget af det vigtigste ved en golfparaply er selve størrelsen. Med denne generiske model får du størrelsen, der kan dække en vogn eller en golfspiller med bærebag.

Det er altså det rette valg, hvis du vil spare pengene, når det kommer til valget af golfparaply. Med en radius på 65 centimeter bør det være mere end rigeligt til golfrunden – og denne løsning adskiller sig altså fra en almindelig hverdagsparaply.

Paraplybutik har flere muligheder inden for billige golfparaplyer, som ikke er fra anerkendte golfmærker.

bedst til prisen

Big Max er en anerkendt, europæisk producent af blandt andet golfvogne. Men her får du også en fin løsning til prisen på en golfparaply. 

AQUA-modellen er vandtæt og kan sagtens holde gennem det meste blæsevejr og andre vejrfænomener, som du støder på ude på golfbanerne. 

Æstetisk er den simpel og elegant – og kan erhverves i fire forskellige farver. Her får du en rigtig fin golfparaply til forholdsvist få penge.

blær

Alle golfspillere kender Titleist, og der er  status i at vise det velkendte logo frem på banen.

Men i Doube Canopy-modellen får du også en smart konstruktion i den todelte skærm, der lukker det værste vind ud af selve skærmen. Dermed skal der usædvanligt meget vind til for at få fat i paraplyen, hvis vejret ikke arter sig.

Prisen er også derefter i forhold til andre løsninger. Men det kan betale sig, hvis du er en hyppig golfspiller.

Der er flere vindblæste sæsoner i en golfparaply fra Titleist – og så ser det skarpt ud, hvis du har så meget som en Titleist-kølle i baggen.

Se andre muligheder her

Viser alle 34 resultater

En golfparaply er en usandsynlig vigtig del af en dansk golfspillers sæt. I det danske vejr er paraplyen den 15. kølle, da du uden tvivl kommer til at bruge den næsten lige så ofte som den udfordrende lob wedge, som du stædigt beholder i golfbaggen.

Langt de fleste golfproducenter – inden for udstyr som tøj, bags og meget andet – har golfparaplyer med deres logo på. Din lokale klub har sikkert også en paraply med deres logo på.

Golfparaply er ikke en almindelig paraply

Når du står foran valgmulighederne i proshoppen, skal du kigge efter størrelsen på golfparaplyerne. Typisk handler det om at finde den størst mulige. Golfparaplyer ses tit i gadebilledet, fordi de har en speciel størrelse, som mange andre end golfspillere foretrækker. Det er altså radiusen på selve paraplyen, der gør den egnet til golf, da den både skal dække en golfspiller og en golfbag på samme tid.

Derudover er du nødt til at fornemme stabiliteten i din golfparaply, da den ofte vil blive udsat for meget vind og på den måde blive testet på kvaliteten. Det er altså en fin idé at købe en rigtig god golfparaply, som længe vil være en del af dit golfsæt og ikke bukker under for en runde i en god
omgang blæst.

Til golf er der også taget højde for materialet i forhold til fare for lynnedslag. Det skyldes, at man som golfspiller hurtigt kan stå uden oplagt læ, når et tordenvejr rammer golfbanen. Dermed vil mange producenter undgå metal i en golfparaply, så man ikke udsætter sig selv for fare, hvis
uvejret nu skulle ramme banen under din runde.

Overvej en paraplyholder

Bruger du typisk en vogn til din bag, er det en fantastisk idé at tilkøbe en paraplyholder til din vogn. Er det for eksempel en Click-vogn eller en anden udbredt producent af golfvogne, kan du finde en dedikeret holder til de vogne, men der er også masser af universale valgmuligheder.

På den måde kan du beskytte både jern og det meste af baggen gennem runden, selvom du ikke selv står ved dit sæt. En golfparaply i en holder til vognen giver også et fantastisk sted at hænge de våde golfhandsker til tørre. Oppe helt under paraplyen er et af de eneste steder, hvor du kan
holde en handske tør og slippe for våde grips og missede point på den konto.

En paraplyholder og et regnslag er altså vigtigt til det danske vejr, hvor man næppe kommer gennem en golfsæson uden at måtte spille en runde færdig i vådt vejr.

Derudover er det en oplagt at overveje et sæt regnhandsker, hvis du har i sinde at trodse vejret på jagt efter et bedre handicap. Vi har samlet flere varianter af golfhandsker – heriblandt regnhandsker – som kan hjælpe dig til at holde et fast grip på køllen trods dårligt vejr på banen.

Et godt regnsæt er også værd at investere i. Her er tøj i Gore-Tex værd at anbefale, så du kommer tørt igennem en lang runde i regnvejr.