Om Wedge

Om Wedge

Wedge.dk formidler nyheder om golfudstyr og de professionelle spilleres valg af samme. Målet er at sikre nem adgang til nyheder og information for golfspillere, som holder sig opdaterede på udstyrsfronten. Det gælder nye modeller inden for golfudstyr, ny teknologi, tests, sponsorater og spillerreaktioner.

Vi laver nyheder ud fra pressemeddelelser, andre medier samt egne interviews og vinkler. Udtalelser fra andre medier eller parter er klart deklareret i teksten. Sponsoreret indhold, reklamer, tests og lignende er deklareret med indholdstypen i artiklens start.

Wedge.dk er siden 2017 drevet og ejet af Ordkild ApS.

Annoncering

Wedge.dk forsøger sig med affiliate-reklamer som forretningsmodel. 

Det foregår ved at henvise videre til sider, som forhandler golfudstyr, ophold, rejser eller lignende. Det er dog kun enkelte indlæg, som suppleres af viderehenvisning, og samtlige af slagsen udgives med et affiliate-skilt på sig. Dermed sikrer vi gennemskuelighed. Teksterne er så vidt muligt objektive og har ikke til formål at sælge – men informere – på trods af viderehenvisning til tredje part.

Dermed har vi ikke nogen fast pris for annoncering på siden i øjeblikket.  Vil du annoncere på Wedge, så tag venligst kontakt