Har du spørgsmål til eller omkring Wedge.dk, så står vi altid til rådighed. Vi hører generelt også andre slags henvendelser – ris, ros, fejl, mangler eller lignende. Er du interesseret i at annoncere på Wedge.dk eller have os til at teste dit mærke af golfudstyr, så send gerne en mail. Vi kan kontaktes per mail på fore@wedge.dk.

Alternativt kan vi findes og kontaktes på vores Facebook-side.

Vi er åbne over for at teste golfudstyr, bolde, tøj, sko eller andre golfrelaterede produkter. Alle testprodukter, prototyper eller lignende sendes til nedenstående adresse:

Wedge.dk
C/O Ordkild ApS
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg

Wedge.dk forbeholder sig retten til ikke at skrive om tilsendte varer, medmindre andet er aftalt på forhånd. Omtale i forbindelse med tilsendte produkter vil såvidt muligt være objektivt og dermed ikke positivt, medmindre produktet retfærdiggør rosende omtale.

Om Wedge

Wedge.dk formidler nyheder om golfudstyr og de professionelle spilleres valg af samme. 

Målet er at sikre nem adgang til nyheder og information for golfspillere, som holder sig opdaterede på udstyrsfronten. Det gælder nye modeller inden for golfudstyr, ny teknologi, tests, sponsorater og spillerreaktioner.

Vi laver nyheder ud fra pressemeddelelser, andre medier samt egne interviews og vinkler. Udtalelser fra andre medier eller parter er klart deklareret i teksten. Sponsoreret indhold, reklamer, tests og lignende er deklareret med indholdstypen i artiklens start.

Wedge.dk er siden 2017 drevet og ejet af Ordkild ApS.

Annoncering

Wedge.dk forsøger sig med affiliate-reklamer som forretningsmodel. 

Det foregår ved at henvise videre til sider, som forhandler golfudstyr, ophold, rejser eller lignende. 

Teksterne er så vidt muligt objektive og har ikke til formål at sælge – men informere – på trods af viderehenvisning til tredje part. Til gengæld er produkterne udvalgt ud fra deres pris, kvalitet og funktioner til den kategori, som vi placerer dem i.

Dermed har vi ikke nogen fast pris for annoncering på siden i øjeblikket.  Vil du annoncere på Wedge, så tag venligst kontakt.