Din guide til bedste Golftøj 2024

En stor del af golf handler om påklædningen. Man kan ikke tage hvad som helst på, når fødderne sættes på golfbanen. Derfor bruges der også mange penge på golftøj i form af poloer, bukser, regntøj, bælter og kasketter.

Det er ikke kun af æstetiske årsager, at golftøj er en vigtig del af sporten. På mange måder bevæger du dig nemlig på en anderledes måde end til dagligt, og det kan let slide både tennissko og jeans op.

Så er det straks en anden sag, om golfklubberne vil se dig i den påklædning på banen.

Når du kigger på golftøj, er det en god idé at gå efter kvalitetsproducenterne. Du har nemlig brug for slidstærkt og behageligt tøj til at spille golf. Polo og bukser skal sikre dig fleksibilitet og komfort. Regntøj skal kunne holde tæt i regn og hård blæst, mens du fortsat har muligheden for at sætte et ordentligt sving på bolden.

Billigt golftøj kan sagtens være af god kvalitet

Hvis du gerne vil have kvalitetstøj fra etablerede og anerkendte mærker, er det alligevel muligt at finde det billigt. Det sikrer det rette tøj til din golfrunde og en lang levetid, så du fortsat har dine dedikerede golfbukser efter adskillige sæsoner. Selvom du har spillet masser af runder uge for uge.

Det billigste golftøj af god kvalitet vil altid være tidligere sæsoners modeller. Det betyder ikke, at det er uddateret. Men mange producenter kommer konstant ud med nye designs, modeller og kollektioner, som de vil prioritere over de tidligere sæsoners indsatser.

Det betyder, at du let kan finde brugbart og slidstærkt golftøj fra kvalitetsmærker som FootJoy, Nike, Under Armour, Adidas og mange flere, selvom dit budget er lavere end de prisskilte, som findes i den lokale proshop.

Gå altså hellere efter de anerkendte mærkers tidligere modeller end et ukendt mærke af en tvivlsom kvalitet, som du hurtigt må kassere igen. Det kan nemlig blive markant dyrere at købe golftøj af en dårlig kvalitet i længden, hvis du sæson efter sæson alligevel skal skifte det ud.

Et andet alternativ til at finde dit tøj billigt er at kigge uden for landegrænserne i din jagt på den billigeste polo eller kasket.

Golftøj er nemlig markant billigere i nabolande som Tyskland eller Storbritanien, der har kæmpestore markeder for golf. Her er der tusinder af webshops, der kan tilbyde billigt tøj af en god kvalitet, som tilmed kan sendes til Danmark på fordelagtige vilkår.

Overvej dog, om du ikke bør støtte din lokale proshop alligevel. Tag en snak med dem, der lever af at handle golftøj- og udstyr i din lokale klub. Så kan de uden tvivl hjælpe dig med at finde et billigt alternativ, hvis du er på jagt efter det.

Ekspedienter i de danske proshops er også gode til at hjælpe dig i jagten på det rette tøj til dig, som du nemt og hurtigt kan prøve uden at vente på leveringer. På den måde kan prisen på golftøj i de danske butikker hurtigt blive differencen værd, da du tilkøber rådgivning og støtter de danske forhandlere af golftøj både på i klubberne og i de større butikker.