Din guide til bedste Golfvogn 2024

billigst

Axglo Trilite er en almindelig skubbevogn, der nemt kan foldes sammen og placeres i bilen uden de store udfordringer.

Trilite kommer med bremse på baghjulet, scorekortholder og er nem at folde sammen, så den let kan tages med i bilen.

Dertil er rørene lavet af flyaluminium, hvilket giver et langtidsholdbart produkt i forhold til prisen.

Det er et billigt alternativ til de mere anerkendte mærker, men Axglo-produkterne er fine og funktionelle  – særligt set i lyset af prisen. Her får du en fin golfvogn, der holder mere end et par sæsoner.

Er du eksempelvis nybegynder og skal bruge en masse penge på udstyr, er dette et godt valg, som du ikke går galt i byen med.

bedst til prisen

Big Max er den førende producent af  golfvogne på det europæiske marked. Mangler du en solid skubbevogn i en fin kvalitet, så tager du aldrig fejl af Big Max-produkterne.

Big Max Blade IP er et oplagt valg, hvis man som golfspiller er parat til at bruge en smule penge på en holdbar og solid løsning.

Det bliver en trofast makker for dig på diverse fairways gennem adskillige sæsoner.

blær

Tyske Flat Cat står bag luksusvognen Ahead. Det er en elvogn, som fylder utroligt lidt og sammenfoldet bliver mindre end de fleste almindelige golfvogne. Batteritiden er ligeledes ekstra lang. 

Der er nemlig levetid svarende til 36 huller, mens den tilpasser sig din ganghastighed og stopper, når du stopper. 

En skøn detalje er desuden, at den er fritkørende og let, når motoren er slået fra. Dermed slæber du ikke rundt på en tung trolley, hvis du løber tør for batteri – og kan desuden vælge at bruge den som almindelig trolley. Det adskiller sig fra mange alternativer på markedet.

Går du efter eksklusivitet og  den bedst mulige løsning uden at skele til prisen, skal du overveje denne elegante vogn.

Se andre muligheder her

En golfvogn er noget af det mest essentielle udstyr som golfspiller. Langt de fleste golfspillere bruger nemlig en vogn – eller en såkaldt trolley – til at transportere sættet rundt på golfbanen. Det er et alternativ til at bære sine køller rundt i en bærebag eller køre rundt i golfbil.

Man skelner typisk mellem skubbegolfvogne eller trækkevogne. Altså hvorvidt man skubber vognen foran sig eller trækker den efter sig. Førstnævnte er den mest populære løsning for erfarne golfspillere, mens en trækkegolfvogn typisk er noget, som klubberne selv lejer ud til spillere, der ikke selv har egen golfvogn.

Typisk vil valget altså falde på en golfvogn, som du skubber rundt på banen, hvis du er på udkig efter et godt transportmiddel til dit golfudstyr.

Elgolfvogn er et populært valg

I og med golf er en sport for mange ældre og personer, der ikke har mulighed for at udfolde sig i mange andre sportsgrene, er elgolfvognen også blevet et populært valg gennem de seneste år. Det er en almindelig skubbegolfvogn med et tilkoblet batteri, hvilket gør, at den selv kører.

Foruden at gøre det markant lettere at komme op ad bakker, bruges en elgolfvogn også til at placere sit sæt godt i forhold til næste hul uden at gå hele vejen frem og tilbage. De fleste har nemlig en funktion, hvor de selv kan køre et angivet antal meter længere frem.

Det er en smart funktion, hvis kilometerne på en runde golf i forvejen er meget for en gangbesværet eller ældre personer.

Vælg brugt golfvogn eller golfvogn på tilbud

Er du på udkig efter en billig løsning, er det altid oplagt at kigge efter en brugt golfvogn, som sælges privat. Derudover kan du kigge efter golfvogne på tilbud.

Sidstnævnte vil typisk være tidligere sæsoners modeller. Når producenterne kommer med en opgradering eller en ny kollektion, sænkes prisen på de foregående modeller, som fortsat står ude hos forhandlerne og de forskellige proshops. Det er en fin løsning, hvis man er ude på at spare et par hundrede kroner og fortsat få en skarp og ubrugt vogn med sig hjem.

I dette tilfælde er det også muligt at få nogle af de bedste mærker uden at betale fuld pris. 
 Producenter som PowaKaddy og Click Golf er nogle af de mest respekterede og anerkendte brands på markedet, som altid er værd at gå efter.

Med en kvalitetsvogn kommer der foruden lang brugstid også mulighederne for at komprimere vognen eller klappe den sammen, så transporten til og fra golfbanen er markant nemmere. Især Click Golf er kendt for at være førende på den front, da deres golfvogne kan foldes smart og enkelt sammen uden at fylde det store.

Man ser tit, at billige vogne sagtens kan bruges i længere tid. Men de mangler typisk det kvalitetsstempel i at kunne klappes sammen og fortsat fungere ordentligt efter længere tid. Med det punkt in mente er det ofte en god idé at kigge efter de dyre modeller. Det giver samtidigt en god oplevelse på golfbanen.

Kig efter golfvogne i England

Derudover er det oplagt at kigge i retningen af de engelske og tyske hjemmesider, der forhandler golfudstyr. Her er en del af spare i forhold til i Danmark. I det tilfælde bør du dog overveje, om den lokale proshop har brug for din støtte. Selvom der er prisforskel, har de danske golfforhandlere brug for støtte, hvis der fortsat skal være en fysisk butik at handle golfudstyr og andre golfartikler i fremadrettet.

Når det kommer til service, reklamation eller småproblemer, er det også en stor fordel at kunne gå til din lokale forhandler i stedet for at klare en sag med en udenlandsk forhandler. Her kan der især være meget besvær i at sende dit produkt tilbage og dermed skulle vente i længere tid på at kunne få dit problem løst.

golfvogn