Callaway offentliggør Rogue-jern og hybrider

Callaway offentliggør Rogue-jern og hybrider

18. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Fremover vil modellen Callaway Rogue ikke kun dække over drivers og fairwaykøller fra udstyrsgiganten. Nu offentliggør Callaway Golf nemlig også jern og hybridkøller i samme model. De nye jern og køller er at finde i butikkerne fra den 9. februar. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Rogue-jernene er delt op i fire forskellige underkategorier: Rogue, Rogue Pro og Rogue X og Rogue Women. Rogue er lavet til den gennemsnitlige golfspiller, mens pro-modellen er rettet mod gode spillere, der kan styre en tynd sål og klare sig uden offset. Som et ekstra alternativ er Rogue X-modellen en mulighed. Her er der fokus på længde, da hovederne er lettere, og skafterne er længere. Derudover kommer der mere loft på de enkelte jern.

Rogue-hybriderne er baseret på køller af samme model. Callaway har altså indarbejdet den såkaldte Jailbreak-teknologi i hybriderne, som den populære Great Big Bertha Epic Driver også indeholder. Jailbreak er en struktur i køllen, der eftersigende giver mere tilgivelse i slaget og fart i bolden.

Dermed satser Callaway altså bredt på Rogue-serien i 2018.