Scotty Cameron forsøger sig med helt nyt design

Scotty Cameron går ned langs en helt ny vej med deres Concept X-projekt. De to første puttere heri er nu offentliggjort, og CX-01 samt CX-02 tager sit udspring i de meget populære Newport-modeller.

På de nye modeller har den Titleist-ejede putterproducent sat et par vinger på noget, der minder meget om Newport-modellen. De skal angiveligt gøre det lettere at adressere bolden i puttebevægelsen. Derudover lover producenten Scotty Cameron mere tilgivelse og stabilitet.

CX-01 og CX-02 har to forskellige vinkler fra skaft til putterhoved.

– Concept X er til golfspilleren, der vil have mere følelse i en blade style-putter, men som stadig vil have den nyeste teknologi til at give mere tilgivelse. Det unikke er, at de i høj grad bruger teknologien til dette og har et hurtigt design. Ved at gøre putteren bredere giver man mere tilgivelse. Du får en rolig følelse, når du spiller med den. Så på den måde har vi samlet det bedste fra blade og mallet, fortæller Scotty Cameron selv i en pressemeddelelse.

Concept X-putterne står til 599 dollars i de amerikanske butikker og udkommer i USA den 31. august. I resten af verden må vi dog vente til den 28. september.

Andre nyheder