Din lokale PGA-pro fortsætter med at gå i Galvin Green

Din lokale PGA-pro fortsætter med at gå i Galvin Green

8. marts 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

De fleste golfspillere har vænnet sig til, at driving rangens mest kyndige person er iført en Galvin Green-jakke med det sorte og orange logo fra PGA of Denmark. Sådan bliver det også frem til slutningen af 2021.

Den danske organisation for golfprofessionelle og tøjmærket Galvin Green forlænger nemlig deres aftale. Det skriver PGA of Denmark på Facebook.

– Vi er meget tilfredse med, at PGA’s medlemmer fortsat vælger at undervise i Galvin Green i de danske golfklubber. PGA-trænerne opholder sig udendørs i al slags vejr, og vi er naturligvis stolte af, at de foretrækker at undervise i forskellige produkter fra vores Multi-Layer Concept. Samtidig har vi et rigtig godt samarbejde med PGA of Denmark, og vi er derfor meget glade for at forlænge aftalen, siger Simon Denwers, salgschef i Galvin Green Danmark.

Samarbejdet startede i 2010 og rammer altså ottende år denne sæson.

– Vi er meget glade for at have Galvin Green som samarbejdspartner, og vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde frem til udgangen af 2021. Vores medlemmer har behov for, at vores tøjpartner leverer produkter i højeste kvalitet, når det gælder funktion, holdbarhed og design. Det er krav, som Galvin Green opfylder til fulde, siger PGA of Denmarks formand, Marcus Brown.

PGA of Denmark har 350 medlemmer, hvilket både er professionelle trænere og tourspillere.