Sergio Garcia går fuldt Callaway

Sergio Garcia går fuldt Callaway

17. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Den seneste Masters-vinder, Sergio Garcia, skifter helt fra TaylorMade til Callaway. Det offentliggjorde parterne kort efter årsskiftet. Dermed er der både wedges, jern og køller af mærket Callaway i baggen i den nye sæson. Derudover kommer den spanske majorvinder til at bruge en Odyssey-putter og en Callaway Chrome Soft som bold.

– Jeg er virkelig glad for at skifte til Callaway. Efter at have testet forskellige mærker opdagede jeg, at Callaways teknologi og innovation optimerede mit spil og min performance til et helt nyt niveau, udtaler Garcia i en pressemeddelelse.

Derudover kommer 37-årige Garcia til at spille med et Callaway-logo på hatten.

– Sergio har været en af verdens mest talentfulde og karismatiske spillere de sidste 20 år. Det bliver sjovt at se, hvad han kan udrette med vores udstyr, siger Callaways direktør, Chip Brewer.

Sergio Garcia har vundet 30 turneringer i sin karriere. Én af dem var Valderrama Masters i oktober, hvor han havde en Callaway Mack Daddy 4 wedge og en Odyssey-putter i baggen. Samtlige wedges er i fremtiden af modellen Mack Daddy 4, mens det spanske golfidol tilføjer Apex-jern og en Rogue-driver med jailbreak-teknologi til sættet.