Garcia tog første sejr med Callaway: Se sættet

Garcia tog første sejr med Callaway: Se sættet

22. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Søndag bød på Sergio Garcias første sejr i 2018, da den spanske majorvinder steg til tops ved Singapore Open.  Det var samtidigt den allerførste sejr som officiel Callaway-spiller. Med en slutscore i -14, der var fem slag bedre end andenpladsen, viste Garcia altså, at skiftet fra TaylorMade ikke har taget sidste års topform fra ham.

– Jeg elsker det. Jeg elsker bolden. Det er en fantastisk golfbold. Fairwaykøllerne er utrolige, og jernene er gode. De korte jern er virkelig gode. De har lavet en helt ny putter til mig, Azalea, som er rigtig fin. Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med det hele nu, og jeg kan mærke, at jeg kan gøre det endnu bedre, sagde Sergio Garcia ifølge Callaway ovenpå sejren.

På Twitter viste den vellidte spiller også sin begejstring over sejren med det nye udstyr.

Sergio Garcia vandt årets første titel med følgende udstyr på slæb:

Driver: Rogue Sub Zero
– Garcia havde i vinderbaggen en Rogue Sub Zero-driver med Callaways højt omtalte jailbreak-teknologi. Det skulle efter sigende sikre stor tilgivelse. Derudover sælges køllen på at give mindre spin i bolden, hvilket selvfølgelig er optimalt fra tee. Det skulle angiveligt være en driver, som amatører sagtens kan slå på grund af tilgivelsen. Men de fleste amatører skal måske se sig efter en driver med lidt mere vinkel. Garcias driver er nemlig på 9 grader.

Fairwaykøller: Rogue & Steelhead XR
– Fra fairway havde Sergio Garcia også lidt jailbreak-teknologi at gøre med. 3-køllen var nemlig af modellen Rogue, som giver en nemmere launch end Sub Zero-modellen. 5-køllen er en Steelhead XR, som nok er mere kendt fra de almindelige, danske golfklubber. Rogue-køllen er på 13,5 grader, mens Steelheaden-køllen er på 21.

Jern: Apex Pro 16 & Apex MB
– Garcia har delt sit jernsæt op i to. Han spiller primært med Apex MB, men hans lange jern (3-4) er Apex Pro 16. Sidstnævnte er mest bemærkelsesværdige ved vægten i sålen på de lange jern. Apex Pro 16 er i Callaway-regi kendt som et jernsæt, der giver meget længde. Apex MB er nok bedst kendt for at være Rory McIlroys tidligere jernsæt. Det er skarpe blade-jern med minimalt offset.

Wedges: Mack Daddy 4
– Der er en lille historie bag de her wedges. Garcia havde nemlig en Mack Daddy 4 i baggen, da han vandt Valderrama Masters i fjor. Dermed er de altså ikke helt nye at arbejde med. Denne type wedges slår sig på bedre spin på grund af dens grooves, der har egne grooves i sig. Altså deres groove-in-groove-teknologi. Garcias wedges er i 48, 54 og 60 grader.

Putter: Azalea
– Den putter får du nok svært ved at finde, hvis du blev forelsket i den i weekenden. Den er nemlig specielt lavet til Sergio Garcia. Odyssey har vist nok lavet den ud fra en gammel putter, som spilleren fandt i sine svigerforældres garage over julen. Det er i hvert fald rygtet på internettet.

Singapore Open-sejren tæller for Sergio Garcia på Asian Tour.