Titleist lancerer ny version af Vokey-wedgen

Titleist lancerer ny version af Vokey-wedgen

22. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Den mest populære wedge på PGA Touren, Vokey Spin Milled 7, kommer snart i ny model. Det skriver Titleist. Ifølge udstyrsgiganten sikrer den nye SM7-model bedre diversitet i slagene, bedre muligheder for fitting, mere længde og ikke mindst mere spin. De fokuserer især på de forskellige ‘grinds’, som wedgen kan fåes i.

I forbindelse med lanceringen af den nye Vokey SM7 er der tilføjet en ekstra version – nemlig D Grind.

D Grind har – sammenlignet med andre grinds – en højere bounce. Derudover er der tre muligheder i den nye SM7’s udseende. Her kan der vælges mellem tour chrome, brushed steel og jet black. Sidstnævnte har sort maling i logoet og de grafiske elementer og er blevet ønsket af Titleist-spillerne på PGA Touren. Én af golfmærkets store navne der er Jordan Spieth.

– Når du begynder at få succes på touren, prøver man forskellige slags slag for at få bolden tættere og tættere på hullet. Man prøver ekstremt svære slag, men man ved også, at den her wedge kan levere dem. Jeg har flere gange tænkt “Jeg er ikke sikker på, det her er det klogeste slag, men jeg ved, at jeg kan gøre det. Jeg ved, at de her Vokey-wedges er bygget til det”. Og jeg sparer tit et slag på det, udtaler han i en pressemeddelelse.

Wedgene er delt op i seks forskellige ‘grinds’, som Bob Vokey og hans hold står bag.