Wilson forlænger med frontfigur

Wilson forlænger med frontfigur

17. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

En af de mest populære Wilson Staff-professionelle forlænger med golfmærket. Skotske Paul Lawrie spiller også med fuldt Wilson Staff-sæt i 2018-sæsonen.

– Når det kommer til de køller, jeg bruger mest på golfbanen, er det Wilson Staff-køllerne, der giver mig mest selvtillid fra allerførste hul på runden. Jeg tror på, at de producerer noget af det bedste udstyr i golfsporten, og jeg er glad for at fortsætte vores forhold, der har givet mig meget succes i årenes løb, udtaler Paul Lawrie i en pressemeddelelse.

Sættet kommer helt konkret til at bestå af de nye V6 FG Tour-jern, køller og hybrid af modellen C200 og en FG Tour PMP-RAW wedge på 54 grader. Derudover kommer golfmærket en sponsorplads på både bag og kasket.

– V6 FG Tour-jernene er perfekte for mig. De ser fantastisk ud og giver en god følelse. De lader mig forme mine slag på meget præcise afstande, fortæller den 49-årige.

Lawrie er kendt som den seneste skotte til at vinde The Open. Det skete tilbage i 1999, hvor der også var Wilson Staff-jern i veteranens bag. Han har nemlig spillet med Wilson Staff siden 1993.

Udover Paul Lawrie har den dobbelte PGA Tour-vinder Kevin Streelman også forlænget med golfmærket. Han kommer ligeledes til at have FG Tour V6-jern i sit sæt.