Wilson opkalder puttermodel efter amerikansk storby

Wilson opkalder puttermodel efter amerikansk storby

23. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Hvis du trasker banerne tynde med en INFINITE-putter og kunne tænke dig en opgradering, så er der godt nyt. Wilson Staff lancerer nemlig en 2018-udgave med seks forskellige modeller. De er alle navngivet efter Chicago på den ene eller anden måde – som for eksempel kvarterer, byens tilnavn og en turistattraktion.

De seks modeller får navnene Windy City, The Bean, Lake Shore, Michigan Ave, Grant Park og South Side. Putteren får et tungere hoved og vægt i grippet for at give et mere kontrolleret put. Ellers indeholder den mange af de samme aspekter som de ældre INFINITE-puttere.

– INFINITE er en veletableret del af vores brand. De nye muligheder har et enestående design, som er lavet ud fra råd fra vores Wilson Advisory Staff-medlemmer. Alt fra grippet til putterhovedet fanger øjet og har fine detaljer, udtaler Doug Wright, kommerciel direktør for Wilson Staff, i en pressemeddelelse.

Padraig Harrington har de seneste tre sæsoner brugt South Side-modellen. Den har hjulpet ham til turneringssejre ved Honda Classic i 2015 og Portugal Masters i 2016.

Wilson Staff INFINITE kommer i butikkerne i løbet af januar og står til en amerikansk butikspris på 95 dollars.