Her er Spider-putterens nye lillebror – 15 procent mindre

Her er Spider-putterens nye lillebror – 15 procent mindre

11. juni 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

Har du et godt øje til TaylorMades Spider-model, men er det lidt for stort et putterhoved til din smag? Så har producenten netop svaret på dine bønner. De kommer nemlig med en Spider Mini-putter, der har tager inspiration fra den populære puttertype – men har et mere minimalistisk udseende.

Det skriver TaylorMade i en pressemeddelelse.

Putterhovedet er 15 procent mindre i forhold til Spider Tour. TaylorMade skriver selv, at slagteknikken kommer tættere på en bladeputter ved Mini-modellen end ved de originale Spider-puttere.

– Spider Mini giver golfspillere et helt nyt udseende og føles fortsat som en del af Spider Tour-familien. Den har samme Pure Roll-effekt og har en stor del af de features, som gør Spider til så succesfuld en putter. Men den er udformet i en nedskaleret form til dem, der vil have en mindre putter uden at slække på præstationen, udtaler Chris Trott, der er Tour Manager ved TaylorMade.

Dustin Johnson og andre store spillere har luftet puttermodellen på PGA Tour det seneste stykke tid. Men nu er der altså mulighed for at prøve putteren som almindelig amatør.

Putteren er tilgængelig i den klassiske røde farve, som vi kender fra Spider-puttere, og i ‘diamant-sølv’. De kommer med et SuperStroke Pistol GTR 1-0-grip. Retailprisen er 299 dollars.

Der kan tilkøbes ekstra vægt til Spider Mini.