TaylorMade og Blast laver interaktiv putter

TaylorMade og Blast laver interaktiv putter

19. januar 2018 Slået fra Af Kasper Ørkild

TaylorMade tog for alvor et stort bid af puttermarkedet, da de lancerede den populære Spider-putter. En ny 2018-model kommer med et justerbart SuperStroke-grip og digitale spidsfindigheder. Det skriver TaylorMade i en pressemeddelelse.

Foruden SuperStroke har Blast Motion også været inde over putteren, der indeholder en integreret sensor. Det giver muligheder i træningsaspektet. Putteren får også navnet Spider Interactive. Teknologien giver mulighed for at samle data fra et stykke hardware indbygget i SuperStroke-grippet.

– Vi har skabt en fantastisk løsning, der kan analysere golfspillernes putting ved at give indsigt i teknikken og hjælpe dem til at forstå den, fortæller Michael Fitzpatrick, direktør og medstifter af Blast Motion.

Dertil udgiver TaylorMade en mobil-app, som udkommer 1. marts for iPhone-brugere og senere på året for Android-folket. App’en lader spilleren følge svingtider, tempo, fladerotation og ikke mindst køllens fart ved boldkontakt. Dermed kan ens putterteknik følges over tid i grafer og bruges i træningen. App’en kommer også til at indholde videooptagelser til at analysere putterteknikken.

– TaylorMade vil forbedre alle slags golfspilleres performance. Det er lige fra tourspillerne til kunderne. Det gør vi ved at skabe innovative og paradigmeskiftende produkter. Vi leder hele tiden efter nye måder at berige golfspillernes erfaring på og har et stærkt øje på udstyrsteknologi. Derfor er vi glade for at arbejde med Blast omkring dette interaktive træningsværktøj, som gør spillere klogere på deres putting, udtaler TaylorMade-direktør David Abeles.

TaylorMade Spider Interactive er i butikkerne den 23. marts. Den kommer med en oplader, et mikro-USB kabel, en sensor og en tilhørende pose. Prisen i de amerikanske butikker bliver 399 dollars. Dermed nærmer vi os det meget tunge prisleje for en putter. Spider Interactive kommer højst sandsynligt til at blive dyrere end f.eks. Scotty Cameron-puttere i danske butikker.

spider interactive taylormade

Foto: PR